PVC zlatni hrast

Karakteristike proizvoda

  • Dobra Zvučna Izolacija - PVC prozori I vrata omogućavaju izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj mjeri smanjuju nivo buke koji dopire u vaš dom.
  • Jeftino i Lagano Održavanje - Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC prozora I vrata je mnogo jednostavnije. Oni se čiste blagim sredstvima i mlakom vodom.
  • Dugotrajnost – PVC prozori I vrata su izrađeni od materijala koji ne truli, ne mijenja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vrijeme i novac.
  • Pristupacna Cijena - Kada su u pitanju cijene, PVC prozor je u prednosti nad drvenom i ALU prozorima. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu.
  • Garancija Kvaliteta – Total Mont PVC prozori ukljucuju 10 godina garancije na profile.

Opis proizvoda

TOTAL MONT PVC prozori I vrata u boji drveta imaju sve osobine modernog PVC prozora, istovremeno stvarajući vizuelni doživljaj drveta. Svejedno da li se radi o renoviranju vikendica, koliba ili pak neke moderne novogradnje, PVC prozori u drvodekoru ispunjavaju očekivanja u vizuelnom i funkcionalnom pogledu.

PVC ZLATNI HRAST - VARIJACIJE

TOTAL MONT ima u ponudi sledece nijanse boja, od kojih je PVC ZLATNI HRAST dostupan za brzu isporuku. Dok je vrijeme isporuke za ostale nijanse od 7-20 radnih dana.

TOTAL MONT PVC prozori i vrata u boji naglašavaju izgled fasade. Bilo da se radi od stambenoj zgradi, poslovno-industrijskom objektu ili modernoj kući sa prozorima u boji objekti postaju atraktivni koji privlače poglede.

Slični proizvodi

PONUDA I PODRSKA

Dostupni smo uvijek za Vas i nakon zavrsenih radova. Besplatno.

50+ PROIZVODA

Moderan dizajn kao i idealna rešenja uvažavajući funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja

KVALITET

TOTAL MONT Vam nudi kvalitetne proizvode, sa garancijom do 10 godina.

BRZA ISPORUKA

Stavljamo akcenat na postovanje rokova isporuke za sve nase proizvode.

TOTALNA USLUGA

Staklo i Stolarija sve na jednom mjestu, prema vasem zahtjevu i potrebama.

Trebate express ponudu?