Sigurnosna vrata

Opis proizvoda

Sigurnosna vrata Total Mont su tačno onakva kakva su Vam potrebna! Sigurna, funkcionalna, kvalitetna, istrajna i, naravno, modernog dizajna. Sigurnosna vrata su odličan izbor, jer su najoptimalnije rešenje po pitanju odnosa cijene i kvaliteta.
 

Moderno građevinarstvo nameće određene standarde, koje naša kompanija ispunjava u svakodnevnom radu. Sigurnosna vrata nameću se kao imperativ u protivprovalnoj zaštiti. Osim toga, neophodno je da odgovaraju na termičke i zvučne zahteve u građevinarstvu.
 

Osnovni zadatak sigurnosnih (blindiranih) vrata jeste obezbeđivanje sigurnosti i integriteta prostora u koji se ugrađuju. To mogu biti stan, kuća, poslovni prostor i drugo. Pored toga, ovakva vrata bi trebalo da obezbijede termičku i zvučnu izolovanost. Tehničke performanse Total Mont sigurnosnih vrata zadovoljiće sve pomenute zahtjeve, dok se naši dizajneri staraju da po pitanjima estetike budu besprekorna.
 

Prilikom izrade blindiranih vrata u pogonima kombinuju se savremeni materijali uz upotrebu vrhunskih alata. Rezultat predanog i veštog rada dolazi u vidu vrata visokog kvaliteta. Uvažavajući različite zahteve naših kupaca, naša sigurnosna vrata imaju široku upotrebu i prilagođena su za svačiji džep.

Slični proizvodi

PONUDA I PODRSKA

Dostupni smo uvijek za Vas i nakon zavrsenih radova. Besplatno.

50+ PROIZVODA

Moderan dizajn kao i idealna rešenja uvažavajući funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja

KVALITET

TOTAL MONT Vam nudi kvalitetne proizvode, sa garancijom do 10 godina.

BRZA ISPORUKA

Stavljamo akcenat na postovanje rokova isporuke za sve nase proizvode.

TOTALNA USLUGA

Staklo i Stolarija sve na jednom mjestu, prema vasem zahtjevu i potrebama.

Trebate express ponudu?