Garazna vrata - Rolo vrata

Vrste garažne vrate:

TOTAL MONT SEGMENTNA GARAZNA VRATA

Segmentna vrata se otvaraju vertikalno i odlaze ispod plafona. Ovom konstrukcijom nude maksimalan prostor u garaži i ispred nje. Garažna segmentna garažna vrata se mogu ugraditi u bilo koji otvor garaže i nude do 14 cm veću prolaznu širinu u odnosu na kipujuća garažna vrata. Osim toga, zahvaljujući trajno elastičnim i na atmosferske uticaje otpornim dihtung gumama, ona su sa svih strana optimalno zaptivena.

Total Mont segmentna vrata možete dobiti standardno u saobraćajno bijeloj boji (RAL 9016), kao i u dodatnih 15 boja po povoljnoj cijeni i 200 boja prema RAL* kao i u mnogim NCS i DB bojama.

TOTAL MONT GARAZNA ROLO VRATA

Garazna rolo vrata predstavljaju pravo rešenje za zaštitu većih staklenih površina na vašim poslovnim prostorima.Postoje i varijante sa električnom bravom na ključ, na taster, ili ručna bez elektromotora sa reduktorom. Vrata se izrađuju i montiraju po traženim dimenzijama.

 

Rolo garažna vrata pružaju vrhunsku kombinaciju izolacije i sigrunosti, a jednostavna su za upotrebu. Mogu se otvarati daljinskim upravljačem ili tasterom, a u slučaju nestanka električne energije moguće ih je otvoriti manuelno. Osim što su laka za rukovanje, otvaranje rolo garažnih vrata je lako i tiho.


Karakteristike i montaža garažnih vrata

Lamele garažnih rolo vrata su aluminijumske, punjene poliuretanom, debljine 1,9mm. Širina vođica za lamele je 11cm, a kutija je u razmjeri od 30 do 35 cm. Kutija se može postaviti sa unutrašnje ili spoljne strane garaže.

 

Najčešće boje rolo garažnih vrata su bijela, braon, zlatni hrast i orah.

 

Slični proizvodi

PONUDA I PODRSKA

Dostupni smo uvijek za Vas i nakon zavrsenih radova. Besplatno.

50+ PROIZVODA

Moderan dizajn kao i idealna rešenja uvažavajući funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja

KVALITET

TOTAL MONT Vam nudi kvalitetne proizvode, sa garancijom do 10 godina.

BRZA ISPORUKA

Stavljamo akcenat na postovanje rokova isporuke za sve nase proizvode.

TOTALNA USLUGA

Staklo i Stolarija sve na jednom mjestu, prema vasem zahtjevu i potrebama.

Trebate express ponudu?