Kompanija

Firma Total Mont je uspješna u djelatnosti proizvodnje i ugradnje proizvoda od Stakla, PVC i ALU stolarije poznatih njemačkih proizvodjača. Firmu predvodi stručan i iskusan tim za proizvodnju i montažu. 
 

Trenutno u ponudi imamo kvalitetne profile njemačkih i grčkih proizvodjača. Pored proizvodnje PVC stolarije i ALU stolarije bavimo se i montažom ALU roletni, rolo komarnika, rolo zavjesa, venecijanera, staklenih ograda, staklenih tus kabina, nadstresnica i jos mnogo toga. 
 

Naši proizvodi nude moderne oblike i dizajn kao i idealna rešenja uvažavajući funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja uz dugi vijek trajanja.  Prilikom kupovine stolarije jako je važno odabrati firmu onu koja Vam može ponuditi kvalitetan i dugotrajan proizvod, kvalitetnu ugradnju i svakako dobru cijenu. 
 

Naš iskusan tim se konstantno usavršava i trudi da finalni proizvod ima potreban nivo kvaliteta, zadovolji i ispuni želju i očekivanja kupca. Hvala vam na ukazanom povjerenju, za planove koje imamo ovo je tek početak!