PVC

PVC stolarija je najtraženiji, ali i najzastupljeniji oblik stolarije u savremenom građevinarstvu. Ako je glavni izazov toplotna izolacija, onda je PVC stolarija ubedljivo najefikasnije rešenje. 


PVC stolarija je otporna i trajna. Uz odgovarajuće održavanje može da štiti vaš dom ili poslovni objekat više od 50 godina. Ovakva stolarija nije podložna deformaciji. Pod uticajem vremenskih uslova neće izgubiti svoj oblik kao drvena stolarija, pa stoga neće izgubiti ni izolacionu moć.

  Najbolja izolaciona svojstva su ono po čemu je TOTAL MONT PVC stolarija poznata. Međutim, ova vrsta stolarije ima još neke važne prednosti u odnosu na druge vrste stolarija:

   

  1. Dobra Zvučna Izolacija - PVC stolarija omogućava izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj mjeri smanjuje nivo buke koji dopire u vaš dom.
  2. Jeftino i Lagano Održavanje - Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC stolarije je mnogo jednostavnije. Ona se čisti blagim sredstvima i mlakom vodom.
  3. Dugotrajnost - PVC stolarija je izrađena od materijala koji ne truli, ne mijenja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vrijeme i novac.
  4. Pristupacna Cijena - Kada su u pitanju cijene, PVC stolarija je u prednosti nad drvenom i ALU stolarijom. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu.
  5. Garancija Kvaliteta – Total Mont PVC Stolarija ukljucuje 10 godina garancije na profile.

  Total mont garancija i kvalitet PVC stolarije

  TOTAL MONT Vam nudi kvalitetnu stolariju, sa garancijom od 10 godina na proizvode iz našeg asortimana. U našoj ponudi se nalaze kvalitetna PVC balkonska i ulazna vrata kao i izuzetno postojani PVC prozori u raznim bojama i dezenima.

   

  PVC stolarija iz naše ponude će sigurno zadovoljiti i najprobirljivije kupce. Međutim, ako ipak imate neke nedoumice mi smo tu za Vas od 7:00 do 17:00h, svim danima osim nedelje.

   

  Posetite nas još danas ili nas pozovite na +382 68 067 297.

   Česta pitanja o PVC stolariji

   1. PVC ima niži koeficijent toplotne provodljivosti u poređenju sa ALU profilima, zbog čega PVC prozori zadržavaju više toplote u prostoriji u poređenju sa aluminijumskim ramovima. Zbog toga su PVC prozori bolji termički izolatori.
   2. PVC stolarija se proizvodi i ugrađuje lakše, i to zbog prirode materijala koji je mekši i fleksibilniji od aluminijuma.
   3. Oba materijala, i PVC i aluminijum, mogu se reciklirati.
   4. ALU profili sporije stare od PVC profila, međutim, PVC profili su lakši za održavanje.
   5. Čvrstoća aluminijuma dozvoljava kompleksna rešenja kao što su konstrukcioni i zavesni zidovi, krovovi, staklene bašte… Koriste se čak i za proizvodnju sigurnosnih vrata, protivpožarnih vrata i takvih konstrukcija koje zahtevaju veću čvrstoću. Iz istog razloga, postoje sistemi aluminijumskih zidova.

   Proces monitranja PVC stolarije započine pripremom mjesta gdje će biti montirana. Zatim se na podupirače postavljaju PVC profili, da bi se na kraju prostor između štokova i profila popunio pur pjenom.

   Okretanjem navoja koji se nalazi ispod plastične zaštite u donjem ili gornjem uglu PVC profila reguliše se na koju stranu želite da nakrivite prozor, kao i pod kojim uglom.

   U zavisnosti od dimenzija PVC profila koji su potrebni za izradu prozora ili vrata, kao i broja komora PVC stolarije zavisi i cijena PVC stolarije po m2.

   Naša ponuda

   PVC windows

   PVC windows

   Leave review
   Opis proizvoda

   PVC prozori su zahtjevni građevinski elementi i kao takvi bitno utiču na arhitektonsku sliku objekta. PVC prozori su izvor svjetlosti, vazduha, te izraz individualnosti i životnog stila. Savremeni PVC prozor mora da zadovolji zahtjeve kao što su: dugovječnost, sigurnost, jednostavno održavanje, fleksibilnost pri izboru boja i oblika, dobru toplotnu i zvučnu izolaciju.

   Karakteristike proizvoda
   • Dobra Zvučna Izolacija - PVC prozori omogućavaju izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj mjeri smanjuju nivo buke koji dopire u vaš dom.
   • Jeftino i Lagano Održavanje - Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC prozora je mnogo jednostavnije. Oni se čiste blagim sredstvima i mlakom vodom.
   • Dugotrajnost – PVC prozori su izrađeni od materijala koji ne truli, ne mijenja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vrijeme i novac.
   • Pristupacna Cijena - Kada su u pitanju cijene, PVC prozor je u prednosti nad drvenom i ALU prozorima. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu.
   • Garancija Kvaliteta – Total Mont PVC prozori ukljucuju 10 godina garancije na profile.
   Read more
   Pvc patio doors

   Pvc patio doors

   Leave review
   Opis proizvoda

   PVC vrata su zahtjevni građevinski elementi i kao takvi bitno utiču na arhitektonsku sliku objekta. PVC vrata su izvor svjetlosti, vazduha, te izraz individualnosti i životnog stila. Savremena PVC vrata mora da zadovolje zahtjeve kao što su: dugovječnost, sigurnost, jednostavno održavanje, fleksibilnost pri izboru boja i oblika, dobru toplotnu i zvučnu izolaciju.

   Karakteristike proizvoda
   • Dobra Zvučna Izolacija – PVC Balkonska vrata omogućavaju izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj mjeri smanjuju nivo buke koji dopire u vaš dom.
   • Jeftino i Lagano Održavanje - Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC Balkonskih vrata je mnogo jednostavnije. Oni se čiste blagim sredstvima i mlakom vodom.
   • Dugotrajnost – PVC balkonska vrata su izrađena od materijala koji ne truli, ne mijenja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vrijeme i novac.
   • Pristupacna Cijena - Kada su u pitanju cijene, PVC balkonska vrata su u prednosti nad drvenom i ALU vratima. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu.
   • Garancija Kvaliteta – Total Mont PVC balkonska vrata ukljucuju 10 godina garancije na profile.
   Read more
   PVC Entrance doors

   PVC Entrance doors

   Leave review
   Opis proizvoda

   PVC Ulazna vrata su zahtjevni građevinski elementi i kao takvi bitno utiču na arhitektonsku sliku objekta. Savremena PVC ulazna vrata mora da zadovolje zahtjeve kao što su: dugovječnost, sigurnost, jednostavno održavanje, fleksibilnost pri izboru boja i oblika, dobru toplotnu i zvučnu izolaciju.

   Karakteristike proizvoda
   • Dobra Zvučna Izolacija – PVC Ulazna vrata omogućavaju izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj mjeri smanjuju nivo buke koji dopire u vaš dom.
   • Jeftino i Lagano Održavanje - Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC Ulaznih vrata je mnogo jednostavnije. Oni se čiste blagim sredstvima i mlakom vodom.
   • Dugotrajnost – PVC Ulazna vrata su izrađena od materijala koji ne truli, ne mijenja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vrijeme i novac.
   • Pristupacna Cijena - Kada su u pitanju cijene, PVC Ulazna vrata su u prednosti nad drvenom i ALU vratima. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu.
   • Garancija Kvaliteta – Total Mont PVC ulazna vrata ukljucuju 10 godina garancije na profile.
   Read more
   Pvc secure doors

   Pvc secure doors

   Leave review
   Opis proizvoda

   TOTAL MONT SIGURNOSNA ULAZNA VRATA su dostupna za brzu isporuku u bjeloj I boji drveta (zlatni hrast) sa ukrasnim panelom ili preckama.
    

   PVC Sigurnosna vrata su zahtjevni građevinski elementi i kao takvi bitno utiču na arhitektonsku sliku objekta. Savremena PVC ulazna vrata mora da zadovolje zahtjeve kao što su: dugovječnost, sigurnost, jednostavno održavanje, fleksibilnost pri izboru boja i oblika, dobru toplotnu i zvučnu izolaciju.

   Karakteristike proizvoda
   • Dobra Zvučna Izolacija – PVC sigurnosna vrata omogućavaju izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj mjeri smanjuju nivo buke koji dopire u vaš dom.
   • Jeftino i Lagano Održavanje - Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC Ulaznih vrata je mnogo jednostavnije. Oni se čiste blagim sredstvima i mlakom vodom.
   • Dugotrajnost – PVC Sigurnosna vrata su izrađena od materijala koji ne truli, ne mijenja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vrijeme i novac.
   • Bezbijednost – PVC Sigurnosna vrata su specijalna ulazna vrata sa ojacanim okovom i sigurnosnim staklom. Po dizajnu mogu da izgledaju identicno kao standardna PVC vrata. Total Mont PVC sigurnosna vrata ce osigurati bezbijednost vama I vasoj porodici.
   • Garancija Kvaliteta – Total Mont PVC sigurnosna vrata ukljucuju 10 godina garancije na profile.
   Read more
   Pvc wood work

   Pvc wood work

   Leave review
   Opis proizvoda

   TOTAL MONT PVC prozori I vrata u boji drveta imaju sve osobine modernog PVC prozora, istovremeno stvarajući vizuelni doživljaj drveta. Svejedno da li se radi o renoviranju vikendica, koliba ili pak neke moderne novogradnje, PVC prozori u drvodekoru ispunjavaju očekivanja u vizuelnom i funkcionalnom pogledu.

   Karakteristike proizvoda
   • Dobra Zvučna Izolacija - PVC prozori I vrata omogućavaju izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj mjeri smanjuju nivo buke koji dopire u vaš dom.
   • Jeftino i Lagano Održavanje - Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC prozora I vrata je mnogo jednostavnije. Oni se čiste blagim sredstvima i mlakom vodom.
   • Dugotrajnost – PVC prozori I vrata su izrađeni od materijala koji ne truli, ne mijenja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vrijeme i novac.
   • Pristupacna Cijena - Kada su u pitanju cijene, PVC prozor je u prednosti nad drvenom i ALU prozorima. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu.
   • Garancija Kvaliteta – Total Mont PVC prozori ukljucuju 10 godina garancije na profile.
   Read more
   Naši radovi

   Galerija

   PONUDA I PODRSKA

   Dostupni smo uvijek za Vas i nakon zavrsenih radova. Besplatno.

   50+ PROIZVODA

   Moderan dizajn kao i idealna rešenja uvažavajući funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja

   KVALITET

   TOTAL MONT Vam nudi kvalitetne proizvode, sa garancijom do 10 godina.

   BRZA ISPORUKA

   Stavljamo akcenat na postovanje rokova isporuke za sve nase proizvode.

   TOTALNA USLUGA

   Staklo i Stolarija sve na jednom mjestu, prema vasem zahtjevu i potrebama.

   Trebate express ponudu?